Zilele acestea are loc congresul de diabet european anual , adulti, iar intre 10 si 13 este congresul international de diabet pediatric.

Mihaela noastra este si ea  prezenta la congres, dar nu a plecat  inainte de a ne trimite stirea despre un nou senzor de glicemie, Symphony. Spre deosebire  de cele  prezente deja pe piata, acesta inteleg  sa poate  transmite datele  catre  un smartphone, computer, sau o  tableta ceea ce face ca totul sa fie  mai usor si de ce nu  mai intim (daca nu ai chef  nu trebuie sa mai  dai  explicatii asupra  device-ul , senzorul propriu  zis  puntind  fi bine merci  camuflat  in haine).

Abia astept  reintilnirea  cu dna doctor la  Academie sa aflam  si noi noutatile.

Acum va las cu filmuletul de prezentare al  lui Symphony

Glicemii bune  si sanatate multa  dulcineilor.

 

2 Responses to “Un nou senzor de glicemie la orizont”

 • alina gavriș says:

  Bună ziua!
  Mă numesc Alina, sunt din Oradea, și sunt și eu mama unui dulcinel de 10 ani pe nume Mihnea.
  V-am găsit de curând și mi se pare extraordinar că există un loc unde poți să vorbești cu cineva despre tot ce te îngrijorează în legătură cu dulcinelul tău. Sunteți nemaipomeniți.
  Aș vrea să știu dacă cineva a reușit să procure un Symphony, și dacă da de unde. Aștept cu interes un răspuns și vă mulțumesc anticipat.

 • Marianna says:

  buna ma numesc Mariana si sunt din ORADEA si sunt si eu mama unui dulcinel de 1an si 7luni pe nume MATIAS ….. m-ar interesa si pe mine mai multe detalii de Symphony …o seara frumoasa si cu glicemii bune

Leave a Reply