”Draga Aida ai fost o colega de banca si o prietena foarte buna. De parca nu aveai destule pe cap, anul acesta te-ai pricopsit si cu mine si, desi nu erai obligata, ai invatat pentru mine si ai tras de mine mai mult decit  am facut-o eu vreodata si mai mult decit meritam. Esti grijulie, rabdatoare si mereu incerci sa ii faci pe cei din jur sa se simta bine. Ma bucur ca am stat  cu tine anii astia si ca suntem prieteni.”

Acesta  este un crimpei  din rindurile atent  asezate  in albumul de final de clasa a 8a. Copii  frumosi, copii destepti, copii sensibili , copii veseli  si cu  pofta de viata, copii  ce  zilele  acestea  incheie  o  etapa  a vietii si  se  indreapta  cu toate  ”armele”  din posesie  catre  o  alta.

Copila mea! Cea  mai  frumoasa, cea  mai buna, cea mai cea. Un omulet  care  simte  cu atita naturalere ca  #enormalsafacembine

Senzorul de  glicemie  si sistemul de Telemedicina, un bine daruit de Fundatia Vodafone in programul pilot din anul 2015,   nu ne lasa  niciodata,  asa ca era   firesc  sa ne insoteasca  si  la  bal. Datorita lor, oamenilor cu suflet  din Fundatia  Vodafone,  copila mea  a inteles insemnatatea  lui ”a face  bine”  si din cite  zic  prietenii ei  si l-a insusit cu brio. Nu  voi inceta niciodata  sa multumesc  Fundatiei  Vodafone fara de care  povestea  senzorilor  de monitorizare a glicemiei in Romania  nu s-ar  fi scris  atit  de repede, de intens , de frumos.

Si asta, doar pentru  ca  #enormalsafacembine.

 

 

001A

Leave a Reply