Se stie! 

 Deja  este  o traditie  ca in fiecare an,  la cabinetul de diabetologie  unde  suntem inscrisi, si anume la draga noastra Mihaela,  sa se organizeze petrecerea anuala de Craciun. Aici  copiii  cu  diabet,  dar  si  fara,  se intilnesc, se joaca, il asteapta  nerabdatori  pe Mosu’  care  de fiecare  data  nu-i  dezamageste  si vine incarcat  cu daruri.  Anul acesta  copila a primit  niste ‘cadouri  super  bombastice’ -cine stie ce inseamna este invitat  sa-mi traduca :) –  dar  cel  mai  mult  i-a placut  CD-ul  cu Nick Jonas ‘pe care ‘ii venea sa-l pupe’.

Dar… pe linga  copilasi,  ne intilnim  si noi parintii de dulcinei,  socializam, schimbam pareri, poate chiar  sfaturi,  dar  cel  mai  important zimbim. Este  o zi  in care  suntem noi intre noi, parca mai linistiti, parca mai veseli  si cu zimbetul  pe  buze  vazindu-ne  minunile de copii in actiune.  

Binenteles  ca in fiecare  an sotul  doamnei  este prezent  la datorie  asigurindu-ne  un meniu  din ce in ce mai variat  din care  dulcienii nostri  pot  alege, binenteles  ca si anul acesta  au  fost prezente  prajiturelele  ce aveau  biletel  cu nr de carbohidrati, si binenteles  ca bradul  creste  de la an la an, anul acesta bucurindu-ne de  o minunatie de brad al carui virf  a trebui indoit  pentru a avea  loc.

A fost multa voie buna, distractie, mincare, confeti, cadouri, veselie…  Personal,  ii multumesc doamnei  doctor pentru  tot  efortul  depus, pentru  ca stiu  cit alearga  si cit suflet investeste ca totul sa iasa   bine si …  deja asteptam  petrecerea  de la anul.

Iar  valoarea  glicemiei  cind am ajuns acasa, 300,    a reflectat  sucul  in care  a dat  iama copila  la petrecere, insa sa nu disperam  cu o corectie de 1.5 unitati Humalog  s-a rezolvat  astfel incit  la ora 23  deja  aveam  o valoare de 155. Ma consolez  cu gindul ca nu a stat  mai mult  de 1-2 ore  pe acea valoare de   300.  De, nu tot  timpul  iti  iese  ca aici  

Poze de la petrecere… as avea  eu  multe…  dar intrucit  nu am  permisiunea  celor  care apar  in ele de a le posta, ma voi multumi  cu urmatoarele: 

5 Responses to “Petrecerea de Craciun de la Mihaela -Decembrie 2011”

 • Geanina says:

  Buna Ioana,

  Petrecerea a fost foarte reusita, copiii mei au fost foarte incantati, mai ales ca s-au intalnit cu Mosul pentru prima data anul acesta. Mihnea s-a emotionat foarte tare cand i s-a cantat “La multi ani!”, asa de tare incat nu a mai stiut poezia, lucru care nu i s-a mai intamplat pana acum. Pentru noi, din pacate 9 decembrie nu a fost doar ziua lui Mihnea si petrecerea de Craciun, ci a fost si ziua in care am implinit un an de diabet.
  Spunea cineva la un moment dat ca primul an este cel mai greu, asa ca sunt optimista, mai ales ca, de cand am cunoscut-o pe doamna doctor, stiu ca ma pot baza oricand pe sfaturile dumneaei.

  Multumim Ioana si va dorim glicemii foarte bune:)

 • AnaMaria (mami de Alex) says:

  Cel mai minunat lucru pe care il putea face d-na dr pentru puitzii nostri in afara de a avea grija de ei , este acesta petrecere. Magnific moment pentru ei si nu numai. Alex al meu a fost foarte incantat anul acesta (anul trecut era mai micut si mai obosit…a stat numai in hipo …)mai ales ca a constientizat de data aceasta ca “toti copilasii au fost la fel ca el – cu diabet “. Glicemiile au fst super bune. A mancat , a baut farte mult suc , tort si totusi acasa am ajuns cu 111. Fara sa facem insulina in plus . Deci, bucuria a fost maxima – pe masura arderilor de glucide . Asemenea momente , trebuie sa recunosc ca sunt ca o sursa de energie pentru mine, nu suntem singuri in acest vartej al vietii cotidiene, mai sunt si altii la fel de puternici ca noi si reusim sa facem fatza situatie.

 • AnaMaria (mami de Alex) says:

  Scuze pentru greselile de ortgrafie…am pb cu tastatura …

 • Dli says:

  Foarte frumos si sincer vad multa dragoste si fericire in cuvintele tale. Cred ca e un moment cand te simti foarte bine cand scri despre cei pe care ii ajuti si asta te face om. Copiii chiar au fost fericiti si cum vad nu prea se temeau de Mosul, asta e bine. Felicitari pentru articol.

 • zuza says:

  Sunt din ce in ce mai impresionata. Sunteti niste oameni minunati! Craciun fericit!

Leave a Reply