In noaptea dintre ani va multumesc ca ati trecut  pe aici si ati impartasit cu noi din experientele voastre si va doresc un an 2014  cit se poate de bun, cu multa sanatate, multa veselie si risete de copil, cu glicemii care sa va faca sa zimbiti a satisfactie, si daca se poate, fara nici  o replica dura a partenerului nostru diabetul. Multumesc tuturor  celor au comentat  pe blog si sper ca in noul an sa prinda curaj si cei mai timizi  care momentan se rezuma doar la comunicarea pe e-mail. Orice comentariu, orice experienta impartasita aici pe blog  poate ajuta parinti aflati la debut  dar chiar si pe noi cei cu state mai vechi.

Pe final de an haideti sa  fim recunoscatori  ca s-a descoperit insulina, ca avem penuri cu ace fine, ca a aparut senzorul de glicemie, ca a aparut si pompa de insulina wireless, ca se lucreaza la pancreasul artificial.

Sa dea Dumnezeu sa auzim numai de bine iar gageturile  noi care sa ne ajute in meciul cu Diabetul sa apara cit mai repede.

Va imbratisez pe toti si sunt aici ori de cite ori aveti nevoie de mine.

 

One Response to “La cit mai multe glicemii bune in 2014”

  • Betica says:

    La multi ani!Glicemii bune in noul an! Eu am diabet tip 1 de 3 ani de la 32 de ani si ma chinui pentru ca ceilalti pacienti au de obicei tip 2 si nu mi se dau informatii cand merg la medic, doar bifez prezenta si iau reteta…Pentru anul acesta mi-am propus sa imi achizitionez Glucagon , stiti cumva de unde si cum? Nu mai simt hipoglicemiile si de teama lor acum stau pe glicemii mari…Va citesc blogul cu bucurie si mi-as dori cat mai multe postari in 2014:).De asemenea cat mai multe despre experienta cu CGM-ul, care ramane undeva pe wish-list.

Leave a Reply