Foarte recent  cineva  cerea  ajutorul  mamicilor  de pe  forum    in  informatii legate  de diabet.  Nepotica  in virsta de 4 ani  fusese  diagnosticata  cu diabet  juvenil tip 1,  iar  avalansa de noi  informatiil  fusese  olecuta  naucitoare  pentru intreaga familie.  Asa  am ajuns  sa ne cunoastem -prin telefon  si  via  e-mail.  Salutari Ina33!

Din discutiile  purtate,  am aflat  cu bucurie  ca URAAAA,  blogul  meu  chiar  ajuta uneori. In acelasi timp am realizat si   ca mai trebuie  lucrat  foarte  mult  la el pina  sa devina   o adevarata  baza  de date  folositoare (nu de specialitate insa -sunt doar  o umila mamica de dulcinel. Si ce mai dulcinel!?  Cel mai  minunat  copil  din  Univers.  No ofense! please).

Asa ca iata-ma deschizind  o noua  rubrica legata de alimentatie, rubrica  ce sper  ca la un moment  dat  sa adune  sute  de retete CALCULATE.  Inceputul e  deocamdata modest, asta  pentru ca din pacate  nu am timp suficient (cine are???) dar si datorita  faptului ca  pe site-urile romanesti  nu prea  gasesti retete  calculate ca si nr  de HC per portie  sau 100 grame produs finit.  Sursa de baza  a acestor  retete  cred  ca va fi constituita mai mult din site-urile de specialitate  din afara tarii .

Asa  ca  dragi  mamici  de dulcinei sau dulcinei mai mari,  care  intrati  voit sau din greseala pe blogul  meu  va rog  din suflet  daca  aveti  astfel  de retete  sa le impartasiti  cu  noi postindu-le in comentarii  sau  trimitindu-le  pe mail  la adresa ioanatoma2010@gmail.com si promit  ca de fiecare  data  sa dau  numele sursei.

Multa  sanatate  va doresc  si glicemii bune!

Si  multa bafta Larisei,  iar tu  mamico  capul  sus si nu-ti  face  griji,  vei  invata  tot ce trebuie  si-ti  vei  creste  copila  frumos  si sanatos. Toate  mamicile de dulcinei  am  fost in punctul  in care  esti  tu acum,  si cumva  am reusit  sa depasim momentul.

One Response to “Despre blog si retete CALCULATE…”

Leave a Reply