Daca ar fi sa ma iau  dupa filmele  care prezinta  jocul la bursa, Wallstreet fiind cel mai  popular film in acest sens, lumea  jucatorilor la bursa este  o  lume dura, o lume plina de adrenalina, o  goana  contra  cronometru de  a face  bani.
Acum  3  luni de zile am auzit  de la Gaby  si Cristi Airinei, de O ALTFEL DE BURSA.
O  Bursa a Binelui  care  are  menirea de a sustine proiecte  frumoase  ce au  ca numitor  comun dorinta de a face bine.
Si cum proiectul Da, si eu pot  demarat de  Gaby  si  Cristi Airinei, nu este un proiect  strain mie  am  ales sa  joc  si eu la bursa asta.
La un simplu  search  pe goagle despre ”cum sa jucam la bursa” am gasit : ”In lumea de tranzactionare, vorbele sunt ieftine. Nu asculta promisiunile, uita-te numai la actiunea stocului….”
Asadar:
*vorbele sunt ieftine, nu?!  Atunci  gindeste-te cum ar fi ca TU  sa te intepi  de minim 8  ori   zi, 365 zile de pe an ca sa-ti faci insulina fara de care  nu ai putea trai  sau sa-ti masori glicemia sa nu intri in coma, si apoi  uita-te la fetisoarele copiilor  ce  au  beneficiat  de  sustinerea  Asociatiei Sprijin pentru Diabet, si gindeste-te  ca alti copii insulinodependenti pot  fi  ajutati daca  si TU alegi  sa  joci la bursa cu noi sustinind proiectul Da, si eu pot   
*nu asculta promisiunile … Pertinent  si  corect pina la urma!  In cazul nostru in loc de promisiuni  poti consulta   sectiunile PROIECTE    si ACTIVITATI de pe site-ul Asociatiei Sprijin pentru diabet
Pentru ca povestea Da, si eu pot  sa  devina  mai usor de inteles,  zilele trecute  va povesteam despre  Alex.

Ca   Alex  sunt alti 3000 de copii in Romania.

Pentru  acesti copii,  Gabriela  si Cristi  Airinei  vor  face  in vara  acestui an turul Romaniei pe bicicleta.

Proiectul  este sustinut  si organizat de catre Asociatia Sprijin pentru  Diabet  si este listat  la Bursa Binelui.

Si  tu  poti  ajuta  acesti  copii!

De ce ai face-o?

Pentru  ca poti!

Pentru ca iti pasa!

Pentru ca donatiile  vor  ajunge  direct  la  Beneficiari!

Pentru  ca ai la dispozitie  o  unealta  sigura sa poti face asta:  platforma Bursa Binelui!   https://www.bursabinelui.ro/BursaBinelui/Participanti?StageId=11&editionId=5

Pentru  ca  Bursa Binelui nu percepe  comision si garanteaza siguranta tranzactiei!

Pentru ca Bursa Binelui este o platforma  transparenta  pe care  poti  vedea  cuantumul  tuturor  donatiilor  facute!

Pentru ca  si copiii  cu diabet  au  dreptul la  o  copilarie  lipsita  de griji  si  de  durerea intepaturilor  ce le  ciuruiesc  zilnic degetele.

La un calcul simplu un copil  cu diabet  se inteapa  pentru  a-si masura glicemia  si a-si face insulina de minim 8 ori pe zi/noapte, 56 pe saptamana, 224 pe luna, 2688 intepaturi pe an …

 

Haideti  sa aratam  ca  si in Romania  actiunile caritabile  devin parte din firescul  normalitatii, si ca nu ne amintim ca suntem  buni  si  facem bine  doar de Paste  sau  Craciun.

Diabetul este   ‘’poveste’’ de fiecare secunda, 24 ore pe zi, 7 zile pe saptamina, 365 de zile pe an, si acesti  copii  au  nevoie de  sprijinul nostru, iar  platforma program Bursa  Binelui ne  faciliteaza acest  sprijin.

Leave a Reply