Te trezesti  bucuroasa  cu gindul  ca in sfirsit a venit  Martie, Martie-Martisor, te uiti  pe fereastra  si ce sa vezi (?) ninge :)  asa  ca-ti amintesti subit ca de citeva zile iarna sa incapatineaza sa plece. Zimbetul dispare!  Apoi se trezeste minunata  copila entuziasmata tare, exclamind ”Uraaa  a venit  Primavara!  Mami  trebuie sa-mi aduci azi un ghiocel vestitorul primaverii”  Calendaristic vorbind  copila are dreptate,  si gindesc ca  pina la urma  nu conteaza ce vedem  pe fereastra ci ceea  ce simtim. Asa  ca  haideti sa fim veseli  si sa simtim primavara, poate  asa  pleaca  si baba iarna de la noi.

Ghiozdanelul  copilei  ascunde azi  o mica comoara  lucrata  cu ale  ei 2 minute  dibace  in ziua de Simbata.  Acum 2 saptamini am fost la un atelier de martisoare de unde am furat tehnica modelarii  pastei fimo, asa  ca Simbata  am organizat  si noi acasa  un mic atelier  invitindu-le  la lucru  pe finutele noastre  si pe prietena si colega  copilei, Daria (cea cu care are de altfel  si o formatie Ioana Stea -nice  name  nu-i asa, de! ma iubeste copila). Ce-a iesit  se poate  vedea  in poze.

Abia astept sa se intoarca azi  copila  de la scoala  cu impresiile primului Martisor petrecut  aici.  In alta ordine de idei, am inteles de la fete (a mea copila si Daria) ca diseara va fi o  petrecere  ‘privata’  la mine acasa in cinstea Martisorului. Cum se va desfasura aceasta nici nu vreau sa stiu. Pina atunci  eu am ca tema gasirea  macar a  unui ghiocel pentru  minunata-mi copila.

Ca sa nu ne iesim din mina , Duminica aceasta vom merge   la un atelier de bijuterii din pasta fimo, asa ca in curind  cred ca-mi voi putea deschide butic :)

O primavara  frumoasa  va doresc, dar mai ales  dulcineilor mari si  mici.

La multi  ani Marta Denisa!

Edit later:  Am gasit  ghioceii  mult  doriti de copila  asa ca pot spune ca  mi-am indeplinit  cu succes  misiunea. Evrikaaaa! 

Ajunsa acasa,  petrecerea de Martisor  este  in plina desfasurare:  flori de primavara,  zambile, narcise, ghiocei insirati  in toata sufrageria, lumina  data pe semiintuneric  si tromboscopul  in actiune, atmosfera de disco veritabila. Din sufragerie se aude alternativ ba   glasul  suav al Selenei Gomez ba acordurile  unei melodii cu Shakira. What a nice combination!   Iar  zuzele mele ce credeti ca fac  :)   filmeaza  scene pentru a  monta   un videoclip  cu ele pe care apoi, noi astia mari,  avem apoi  datoria de a-l posta  pe YouTube ca sa devina cunoscute si sa-si faca fani. Oare cum or iesi  scenele pe melodiile Shakirei?    Doamne…  si cind te gindesti ca eu la virsta lor faceam hainute la papusi?!  

Aaaaa, si era sa uit copila a primit martisoate de la TOTI baietii din clasa, iar de la  ‘iubitu’  Darius  a primit un martisor pestisor. Concluzia copilei:   ”mami  deci Darius  ma vede ca pe o sirena, asta inseamna ca sunt sirena lui,    :)  ce tare!”

5 Responses to “A venit primavara! Oare?”

 • simona says:

  buna,multumim pt urarii
  si noi va dorim o primavara frumoasa cu multii ghioceii,cum ziceai conteaza ce simtim,sa ne lasam dusi putin de sentimente.
  si noi am pregatit ff multe martisoare cum de altfel vedem si la voi,a fost o zi tare frumoasa,incarcata de multe urari,cadourii si martisoare…
  distractie placuta ,diseara la party
  sunt sigura ca ai gasit ghiocei pt dulcinica ta
  va pupucim si incaodata o primavara cu multa sanatate si glicemii dintre cele mai bune

 • zuza says:

  suuuuuuper!! Cred ca imi iau si eu pasta fimo, asa de amuzament :)) sa dau in mintea copiilor :D
  Imi imaginez ce a iesit la party…o nebunie!
  La scoala nu se face serbare de primavara?

 • Mihaela says:

  Buna,
  As fi vrut sa-ti dau un mesaj privat, dar nu am gasit butonul de contact :-) Te rog sa ma contactezi pe adresa de e-mail pe care am lasat-o, as vrea sa vorbim.

 • Ioana says:

  @Mihaela -Bine ai venit! ti-am trimis mail. Adresa mea este ioanatoma2010@gmail.com

  @Simona -da am gasit pina la urma ghiocei. O primavara frumoasa si voua, si glicemii bune. Am ajuns si noi ca pescarii sa avem urari specifice :)

  @Zuza. Daca vrei te invitam la noi sa lucrezi cu pasta fimo. Duminica mergem la un atelier de bijuterii din fimo chiar acilica http://www.blog.kihi-kiha.com/ iar ptr 8 Martie vreau sa facem ptr doamne canute decorate cu fimo. Cit despre petrecere… ce sa spun… fetele inca ‘lucreaza la videoclip’ :)

  @Anka -da si eu sunt mindra de mine cu alegerea facuta (a se citi Waldorf). Ce putin pina acum…

  @Ana- sper ca Alex e mai bine si ca ati trecut peste hop. Ma bucur tare mult ca v-a ajutat doctorita noastra http://www.diabnutrimed.ro/ . Sanatate multa si mai vorbim.

 • AnaMaria(mami de Alex) says:

  Ioana …..nu am cuvinte !
  Ne vom vedea la sfarsitul lunii, negresit .
  Multumesc inca o data !

  Inca nu ne-a trecut , face tratament si acum , dar am strunit glicemiile .

Leave a Reply